Over

Gitaarwijk, de gitaarschool van Holtenbroek

Over docent Peter Blom

Peter Blom is in 1990 bij Hans de Weerd afgestudeerd aan het conservatorium te Zwolle als docerend musicus klassiek gitaar.

 

Sinds 1992 maakt hij met zijn zelfstandige lespraktijk deel uit van Dubbelgreep. Tijdens en na zijn studie is hij actief geweest in verschillende blues- en bigbands, en als begeleider van cabarets, koren en revueproducties. Door al deze verschillende interesses is hij in staat om zowel akoestische als elektrisch popmuziek op organische wijze te integreren in de klassieke lespraktijk.

 

Dubbelgreep:

In 2015 is Dubbelgreep 25 jaar actief in Zwolle en bestaat uit een groep van 25 (gediplomeerde) muziekdocenten. Het muziekonderwijs bestaat uit individuele lessen, maar er wordt regelmatig samengespeeld. Dubbelgreep biedt kwalitatief goed muziekonderwijs voor volwassenen en kinderen, zowel instrumentale lessen, als zanglessen zijn mogelijk, in alle gewenste stijlen. Er wordt gewerkt zonder wachtlijsten. Instromen kan gedurende het gehele jaar. Meer informatie: www.dubbelgreep.nl

 

 

Nieuwe video's online

Eigen compositie:

 

Met de drie voorbeeld composities op deze pagina krijgt u een beeld van de gitaartechnieken die gedoceerd worden bij Gitaarwijk. Het klassieke On Thin Ice, het western-achtige "Grasshopper"en het funky "No Clue"geven een prima beeld van de verschillende sounds en technieken op diverse gitaren, banjo en ukelele.

 

Mogelijkheden

 

Gitaarwijk

contact

 

 

info@gitaarwijk.nl

Händellaan 88,

8031 ED Zwolle

© Gitaarwijk 2011

 

Opgeven

 

Op dit moment kunt u nog inschrijven voor lessen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag. Er is zowel 's middags als 's avonds nog ruimte.

 

Volg Gitaarwijk ook op twitter!

 

 

http:twitter.com/gitaarwijk

Lessen

 

Klassiek

Rock

Noten- en akkoordenleer

Fingerpicking

Plectrumtechniek

Bluestechnieken

Spaans klassiek

Classic Rock

Eigen composities maken

Copyright Gitaarwijk 2012 © All Rights Reserved